Home

Kromme Jongens maken clip over Polen

Afgelopen zaterdag heeft de band Kromme Jongens een clip gemaakt van het liedje Justyna, dat op de laatste CD van de band te vinden is. Aanleiding was om de Poolse medemens, die voor het werk in het Westland onmisbaar is, eens positief in het daglicht te zetten

 


Clip

 

De clip werd hoofdzakelijk opgenomen bij Holsteijn Flowers in De Lier. Echter, zaterdagavond werd een heuse Poolse bruiloft geimiteerd, waaraan meer dan 100 Polen hun medewerking verleenden. De clip wordt over een aantal weken op de regionale TV uitgezonden. Rob Keijzer verzorgt de regie en Bart Kester het camerawerk.

Talentenjacht en Westlandse Spelen

 

De inschrijftermijn voor ‘’Welke Kanjer past bij ons’’ is op 16 maart j.l. gesloten. Uit de inzenders zullen 5 mensen worden gekozen die met de voorronden voor deze talentenjacht mee kunnen doen. De talentenjacht wordt uitgezonden op WOS TV en de winnaar mag mee doen met de Kromme Jongens concerten van 8 en 9 juni. Voor de Westlandse Spelen kunnen zich nog steeds Westlandse groepen aanmelden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , om deel te nemen of zelf een onderdeel te organiseren. Inmiddels hebben zich al een aantal verenigingen, vriendengroepen en buurten aangemeld, maar er is nog ruimte!

Kaartverkoop

Er zijn nog kaartjes te koop voor het vrijdagavond concert van vrijdag 8 juni via www.krommejongens.com of bij De Wilde in Naaldwijk of Kees Toets in de Lier of bij Primera.